Financieel overzicht

Ondernemen zonder financieel overzicht is als rijden op onbekend terrein zonder navigatie. Je weet niet waar je bent en al helemaal niet of je op de goede weg zit. Dijk Administratie creëert dat overzicht online, zodat je als ondernemer altijd precies weet waar je staat en waar je heen gaat.
 
Het financiële overzicht is de basis voor elk bedrijf, maar voor veel ondernemers ook een uitdaging. De dienstverlening van Dijk Administratie is dan ook gericht op eenvoudige en kostenefficiënte uitbesteding van de administratie. Op die manier kun jij je bezighouden met het ondernemen zelf. Doordat wij samen met jou elke maand of elk kwartaal de kolommenbalans en de crediteuren en debiteuren doorspreken, behoud je het overzicht.
 
Dijk Administratie kan de volgende financiële en administratieve zaken van je overnemen.
- het verzorgen van de complete financiële administratie
- het opstellen van de jaarrekening
- het verzorgen van de aangifte voor omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting
 

Overzicht online

Dijk Administratie creëert financieel overzicht in een online omgeving. We doen dat met het financiële pakket Twinfield en het digitaal archief van Basecone. Met deze systemen kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar ook breed inzicht bieden in jouw financiën.
 
Wij zetten de complete bedrijfsadministratie op in Twinfield. In dit boekhoudprogramma kun je als ondernemer ook diverse zaken zelf regelen. Zo kun je eenvoudig klanten aanmaken en facturen en offertes opstellen en versturen. Daarmee creëer je meteen een online overzicht van je klanten, hun bestellingen en betaalgedrag. Met een paar muisklikken heb je alles overzichtelijk in beeld.
 

Nooit meer bonnetjes kwijt met Basecone

In het digitale archief Basecone kun je nota's, bonnetjes en andere administratieve documenten uploaden. Met een internetverbinding heb je zodoende altijd je bestanden bij de hand. Digitale nota's kunnen eenvoudig via e-mail naar het archief worden verstuurd. Bonnetjes en andere papieren documenten kunnen met een app gescand en geüpload worden. Doordat Basecone gekoppeld is aan Twinfield, nemen we deze direct mee in de financiële administratie. Dankzij een koppeling met je bankrekening heb je daarnaast precies in beeld welke facturen al wel of nog niet betaald zijn.
 
Wil je meer weten over het financiële overzicht dat Dijk Administratie voor je kan creëren? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek en desgewenst een demonstratie van de online boekhoudprogramma’s Twinfield en Basecone.

Aandachtspunt!

Het is weer bijna tijd voor uw belastingaangifte.

Wij helpen U graag!


Contact opnemenEven voorstellen

Wij bezorgen je niet alleen grip op je financiën, maar ook persoonlijk inzicht in de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Lees verder

Over Dijk Administratie

Contact

Dokter van Deenweg 108
Kantoorruimte 348
8025 BK Zwolle

Contact opnemen

Copyright © 2019 Dijk Administratie | Website: Rootz*