Persoonlijk inzicht

Dijk Administratie is meer dan een boekhoud- of administratiekantoor. Eigenaar en oprichter Gert Dijk coacht en begeleidt ondernemers van financieel overzicht naar persoonlijk inzicht.
 
Weinig ondernemers zien het voeren van de administratie als hun favoriete bezigheid. Met de juiste bril bekeken, kan het financiële overzicht niettemin veel vertellen over je onderneming. Gert laat zien wat de cijfers betekenen en wat je met die informatie kunt doen. Blijkt een bepaalde categorie klanten bijvoorbeeld erg rendabel, dan kan het verstandig zijn om meer van dat soort klanten te zoeken. En zijn er binnen je bedrijf activiteiten die veel tijd en energie kosten, maar weinig blijken op te leveren? Wellicht is het tijd voor een andere oplossing.
 
Op die manier kun je met inzicht in de cijfers je onderneming laten groeien. Nadat we met de kolommenbalans en het geldelijk overzicht je financiële situatie in kaart hebben gebracht, gaan we dan ook samen op zoek naar persoonlijk inzicht.
 
Dijk Administratie coacht en adviseert ondernemers op diverse terreinen. Wij verzorgen:
 
- Belastingadvies
- Financieel advies
- Persoonlijk ondernemersadvies
 
Benieuwd hoe Gert namens Dijk Administratie voor jou financieel voordeel uit persoonlijk inzicht haalt? Hij nodigt je graag uit voor een gesprek.

Aandachtspunt!

Het is weer bijna tijd voor uw belastingaangifte.

Wij helpen U graag!


Contact opnemenEven voorstellen

Wij bezorgen je niet alleen grip op je financiƫn, maar ook persoonlijk inzicht in de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Lees verder

Over Dijk Administratie

Contact

Dokter van Deenweg 108
Kantoorruimte 348
8025 BK Zwolle

Contact opnemen

Copyright © 2019 Dijk Administratie | Website: Rootz*